''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Sunday, July 25, 2010

balik,..!!

huu~~i'm suppose at home rite now,.gather with family,..but,..........................saya masih di penang,..!this week tak de sape kat umah,..plus bby alya pon tak de,..*bby alya tu,..anak buah aku la,..* n dah rancang nak balik next week,..tiba tiba,...lec phy aka en firdaus berbicara*terskema lak,..!haha~*''ok,..next week,..u will have test,..on 1st august,..'' immediately aku bersuara,..''what,..???!'' am i going to cancel again my plan to come back home,..? huu~as what can i say,..TOTALLY YES,..!abes je class phy,..keluar dengan rase upset tahap dewa,..hati mmg dah sebak dah,..tak semena mena,..''te',.....*kawan gila gila*''<---mie --->te' ''ko kenapa mie,..??'' abes je bait bicara te',...sob sob,..meleleh,..haha~~mmg da tak ley nak tahan la time tuh,..--->te' ''saba la weyh,..nanti ada masa ko balik la,..'' ''tapi next week birthday bby alya,.....''<---mie --->te' ''then tak kan ko tak nak amik test,...?'' huu~~~betol jugak tuh,...

mie,..sabar ok,..??!ok ok,..mie sabar,..*ayat tenang kan diri sendiri,..huu~~*

btw,..this weekend jgk 'mochub' gather,..mira fad iqa lan faris fahmy sume balik,...cume aku je yg tak de,..hmm,..yg terharu nye,..*ecewah,..abes kembang kalo dorang bace nih,..;p* iqa yea yea suh mie ym,..then wat video call,..sempat la gak sembang kejap ngn sume,..di sebab kan wifi uitm penang nie terlalu 'canggih',..ym aku asyek on off sndri je,..haha~~then dah tak larat nak layan 'kecanggihan' tu,..fahmy wat 3G,..huu~~siap tunjuk kek gather plus ice cream kat aku,..ceit!!mentang mentang aku tak de,....ishish,..jealous gile,....!!RINDU sgt kat korang sume,..hope boleh gather lagi cam dulu,..overnite sesame,..bbq,..g lagoon,..huwaaa~~mish that memories,..~~<3





fad mie mira iqa faris fahmy lan



azie te' mie



baby alya




~mieeim1001~

2 comments:

siti nur fadhilah said...

alya comel... :)

mish u so much mie~ huhu...
takpe2..there's always next time insyaallah... ;)

srikandi mie said...

haha,..~~tu pixca mase shopping barang barang aku nak pi penang,..dah penat jalan,..tido dlm troli,..huu~~

mish u too la,..orite,..later if aku cuty aku inform,..insyaALLAH,..;)