''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Friday, July 30, 2010

penat oh penat~

peeeerghh,..!!totally exhausted,..!dari pagi kot tak rehat,..!but,..mmg jadual hari khamis pack pon,..huu~~dari pg,..starting 10 a.m till 12 p.m,..dkt lab phy,..doing 2 experiment in 2 hours,..then gap sejam,..tros g makan,..rush pulak ke bangunan hotel,..nak wat pe,..??ape lagi,..jawab kuiz yg baru tau semalam,..sampai2 je dlm class,..'ok,..u've to answer quiz 1 & 2 today,..' hah?da la mmg tak get ready,..bg tau immediatelly pulak tu,..naseb baik soalan tak bape nak susah,..juz 2 3 part yg mmg tak boleh nak jawab,..huu~~abes je kuiz,..gap sejam,..menghambakan diri kepada yg MAHA ESA dulu,..rush plak ke lab chem bersama en mokhtar,..huu~~''u may start doing ur experiment 2 & 3,..''lagi skali terkena,.....adoyai,..badjet kena wat 1 experiment je,..alih2,..2 plak,...tepat 4.50 p.m,..''ok,..pass up ur report,..'' ape lagi,..suasane tros bertuka jadi ala ala pasar malam,..sume kelam kabut cari conclusion n blablabla,..huu~~abes je chem,..CITU pulak!b4 tu,..asar tetap tak lupa,..huu~time CITU sume dah lemau cam biskut merry yg lupa nak masok kan dalam tin,..hahahaa~~naseb bek ustazah tak bape nak garang,..hee~6.50 p.m!merdeka,...!!eh,..blm lagi da,..de klas BEL,....aku rase la kan,..klas BEL CD1L1/L2 cam a bit boring,..but tatau la dak2 len rase pe,..tade plak aku nak pegi temu duga sorang2,..haha~~sbb,..dak2 klas len sume ade aktiviti best2,..drama,..forum,..translate lagu,..nampak enjoyable gile,..huu~~maybe sebab lec part time kot,...whoa!10.30 p.m la,..!hee~~finally,...MERDEKA! but sampai kolej kena siapkan lab report phy,.......sebab esok before 12 p.m en firdaus nak,..!huuuu~~~as conclusion,..*eceewah,..mentang2 hari nie asyek wat report je,..haha~* hari khamis memang hari paling penat dalam seminggu,..haha~naseb bek ALLAH masih memberi kekuatan kat aku,..alhamdulillah,..;)

at the same time,..salu malam2 dalam pukul 10++ mak dah text da,..tapiii,..malam nie lambat lak,...dalam hati,..''eh,..mak tak text ke malam nie,..?'' then,..kuasa MAHA ESA,..lagu one step at a time berkumandeng,..huu~~''apa kabo salam sayang'' ringkas dan padat,..tu la msg ibundaku tersayang,..heee~~dalam hati,..''kejap je ALLAH kabulkan hasrat hati aku,..baru je sebut,..dah sampai msg mak,..''besar kan kuasaNYA,..;)

nampak macam aku nie anak manje ae,..?;p tiap malam mak msg,..heee~~tapi tu la mak,..she treats us equal,..thankx mum,..!didnt forget,..abah as well,..;)






p/s:tak siap kan pon lab phy,..hehe~sebab ade masalah teknikal sikit,..;p so esok bersedia tok berkampung kat lp,..!




~mieeim1001~

2 comments:

~;:i kEen of u,.still by my sidE:;~ said...

mie...kte sme2 tbh m'ghdpi ok...wish u all da bez at there....

srikandi mie said...

thankx gyiem,..wish u all the best too,..!pray 4 our success k,..;)