''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Sunday, August 22, 2010

ayam penyet,..?(apekah)

semalam buka bersama eny ate' azie linda anis naim jai alip anas n beliau,..!;D

dekat mane,..?ayam penyet,..ahaha~cam tak sedap je bunyi nye,.lala~ mostly makanan indonesia,..ala ala ole ole bali yg dekat pyramid tu,..huu~but murah cket kot compare to ole ole bali,..;p

sedap lah jugak,..juz their service agak lambat,..or,..aku je yg order lambat,..??

http://www.emocutez.com

ehehe,..dah la tak kenal air teh susu,..kesian kat beliau,..sebab suh mie rase tu air dye ke air yg azie order,..aleh aleh,..ate n linda rase jugak sbb deria rase mie tak bape nak berfungsi,,..ahahaa~~

http://www.emocutez.com

''nie air teh la mie,..''<---ate',..ehehe~sorry sayang,..

http://www.emocutez.com

lidah tak bape nak betol kot,..!;p

semalam bukan main nak makan BR,..tapi,...lepas menghadap YANG MAHA ESA,..terlupa pulak nak beli,..adeyh,..macam mane nih,..???!

 to them;naty kita buka sama sama lagi k,.!;)

to him;saya sayang awak,..!

http://www.emocutez.com










No comments: