''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Wednesday, August 18, 2010

call from bby,..!

malam tadi,..dalam class bel ada call from k.long,..i thought it was an emergency call,..i'm sending her dis text--->''sori,..k.lang dalam class,..tak perasan ada call,..''n k.long replied--->;''it's ok,..ingatkan kat hostel,..ni ha alya nak cakap dengan mak lang,..''

''ok,..naty dah habis class k.lang call balik,..''<---i replied back,..;)*berbunga riang,..!!*
http://www.emocutez.com

''that's all for today,..''said our lec,..hah,..!teros terpa pintu,..hahaha~~bby alya punya pasal,..m.lang jadi org pertama yang keluar class tau,..!;p

among our conversation,..alya buat apa,..?''tengah tengok upin ipin,..''<---gaya loghat alya lah,..!tambah pelat pelat dye tu,..hehe~

''mak lang buat apa,..?''<---tanya sebab uminya suruh,..hehe,..kalo tak di suruh,..hp k.long entah ke mane dia main,..lalala~~

tu je la yg sempat cakap pon,..coz dye dah khusyuk tengok movie upin ipin,..!;)

btw,..i feel very exhausted today,..huu~~plus kepala tak bape nak ok,.asyek rase pening pening lalat je,..

naseb bek hari nie hari rabu,..n dah dapat pengecualian kor,..!kalo tak,..dah la puase,..kena gi kor pulak,..adeh,..dugaan betol untuk mereka,..lalala~

till here,..!nak tido jap,..hehe~tido tu kan ibadah,..;p <---mase puasa ibadah nie la paling ramai org buat,..hehehehe,..termasok saya,..!

http://www.emocutez.com











No comments: