''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Monday, August 2, 2010

short itu pendek,..

hahaha,..~ade ape dgn tajuk entry atas tuh,..?tade pape pon,..hee~~juz nak melepaskan perasaan setelah seharian membanting tulang kat u,..;p <---badjet cam penat sgt la tuh,..!sedangkan ade 2 class je tady,..hahaha~juz agak kabot mase tengah siapkan 2 lab report yg kena hantar b4 pukol 5 tu je,..tu pon ade jgk analysis yg tak terjawab,..*ish ish,..ape la nak jadi nih,..!* bak kate te',..''aku memang nak skor mase exam nanti,..''hebat kan ayat dye,..heee~~~;p kalo dengan en firdaus,...aku rase dye boley tolerate lagi kot,..ehee~pandai pandai aku je,..huu~

eh,..dah hampir pukul 7 rupenye,..huu~

tata~nak get ready pi class BEL,..huu~hopefully malam nih tak boring macam malam malam yg lepas,..AMIN~;)

p/s;SHORT sebab entry kali nih agak pendek,..heee~





~mieeim1001~

No comments: