''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Saturday, August 7, 2010

walllaweyh,..haha~

yes,..!test chem dah lepas,..haha~btw,..ade gak soalan yg tak berjawab,..ermmm,..tu sebab tak ingat formula lah,.!adoyai~ mie mie,..ape la nak jadi nih,..!mak abah,..k.lang dah cuba yg terbaik,..ehee~pade hal mlm b4 test tido punye awal,..haha~penat la weyh,..!kalo stdy pon tak masok kot,..!baik tdo,..huu~

abes je test,..''mie,..kitorg*azie eny linda nak pegi jj,..nak ikot tak?nak beli barang tok sahur,..''<---te' bersuara,..errm,..ok,..aku follow,..tu pon lepas dapat green light dari beliau,..haha~ penattt wooo jalan dengan mereka,..bukan sebab merata kitorg jalan,..sebab gelak je lbey,..hee~dari pkol 3,..sampai 6 lbey baru ingat jalan balik,..tu pon sebab eny ade class,..kalo tade,..tak pukol bape lak nak balik,..haha~



azie linda eny te'



makan~



p/s:cite nie tak abes lagi,..!sape nak sambung,..?te,..azie,..?hahaha~;p kpale dah berat lah,..!mau tido,..nyte!;)





~mieeim1001~

No comments: