''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Monday, September 6, 2010

contest senyuman maneh,..;D

wah,..!!first time plak nak join contest through blogger,..;)

hehe,..~

meh ramai ramai join contest nih,..!

for more info:


so,..sila baca sendiri lah kalo nak join,..hehe~~

tarikh tutup penyertaan,..

10 oktober 2010

dan ini pixca shaya,..;D


snap sendiri ok,..!ahahaa~~di ambil ketika kelaparan,..;p

last but not least,..mie nak mengTAG mereka,..;D



azie


p/s;rasenye bukan lah hadiah tu yg menjadi kepentingan,..coz yg paling penting,..ukhuwah yg terjalin,..;)





4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

dear jgn lupa follow GKSB untuk melengkapkan syarat contest..

cara nak letak banner tu just copy banner pastu p kat design, add gadget, cari utk add pic then upload je pic banner tu k then save..

selamat mencuba ;)

chentamiera said...

stuju tu...yang penting ukhwah antara community blogger ni kn..seronok..

srikandi mie said...

ooh,..ok,..!!thankx ya,..;D

srikandi mie said...

betol betol,..!!baru lah boley makin kenal,..;)