''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Saturday, September 18, 2010

ini untuk dhiya,..;)


nah,..mie dah upload pixca nie,..dhiya tengok kat anak panah tu,..kat situ la tempat nak change ur text colour,..;) hopefully membantu,..hehe~

*pixca tak bape nak baguih,..sowi,..;p*





4 comments:

chentamiera said...

adik...mao tips x..??

kalau nk letak pix screen kiter, tekan

ctrl + alt + prnt scrn (serentak..)

pastu, paste kan kat dlm paint..ha, leh la kalau nk edit2 cikit..

kalau nk crop cantik, pas edit kat paint, save kan dan edit lak kat mana2 software pic yang ada. cth : photoshop...

baru la nanti pic screen nampak cantik...ok???

srikandi mie said...

ooh,..ctrl + alt tu jupa,..tapi yg prnt scrn tu tak juumpa lak,..hehe~~btw,..thankx 4 da info,..;)

chentamiera said...

ada2...kat sblh insert punyer key button...
oke ;)

srikandi mie said...

ohoo,..~ok ok,..;) thankx ya,..!