''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Friday, September 24, 2010

meng*ng

sila jangan tiru aksi ini,..;D

sila pause box yang memekak dekat bawah tu dulu untuk effect yang lebih baik,..;p

http://www.emocutez.com


http://www.emocutez.com

video diambil oleh shaya,..dan dijayakan oleh mereka,..



amacam,...???comel kan kan kan,..


http://www.emocutez.com

the real video yang mereka cuba tiru,..sila klik sini

haha~~ade same sikit sikit tak,..??

http://www.emocutez.com

ade kan kan kan,..;D

tu sume kes lepas buhsan menghadap bel 120 malam tadi,..hehe~~

nie juga antara kegiatan aku bile dah fed up dengar lec membebel sana sini,..seperti biasa,..kelas bel 120 tetap hambar,..adoyai,..~*naseb bek still ley score,..aiishh,..~*



dari masuk uitm,..sampai sekarang,..tak abes abes lagi bace mende nih,..asyek tangguh je,..isshh!

ha,..nie lah novelnya,..;D


ok lah tuh,..bace mase kelas bi gak,..ahahaa~~





2 comments:

lynn said...

comel gila aku dlam vid tuhh . da mcm heroin full houz daaa .... hahahaha

srikandi mie said...

ahahahaa,..~~comel comel,..bear2 paling comel,..!;D