''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Tuesday, September 14, 2010

raye sudah abeh,..eh eh,.!

ade sebulan lagi lah,..!ahahaa~~actually nak cakap,..aku dah selamat sampai rumah,..huu~penaat betol duduk berjam jam dalam kereta,..naseb baik la kampong dekat perak,..kalo jauh ke kelantan or terengganu nun sana,..abes kematu lah ass aku,..!;p

banyak sangat lah nak cerita sempena raya nih,..!tapi takot kamu orang buhsan pulak,..sooo~ sebagai konklusinya*apehal aku skema plak nih,..?* meh kita usha gambaq gambaq yang aku n adek  snap,..ala,..pixca amatur saje,..nak jadi pro,..kena belajar dengan brother lee lah pulak,..!


aku lah tu,..lalaa~


nie lah adek kesayangan ku,..;p


sila abaikan sepupu kecilku ini yang tidak berbaju,..


bonda shaya,..;)


shaya lah,..!


credit to my adek,..


adoi,.!agak silau disitu,..


renungan jauh,..~


kau budjet lah dik,.!


ayahanda dan bonda shaya,..;D shaya suka pixca nih,..(walaupon aku yang snap sendiri,..!) kau mmg masok bakul angkat sendiri lah mie,..lalala~~thankx mak,..thankx abah,..i louph u all verrry much,..!


toksah berlakon lah dik,..sume orang tau kau tak reti pon bakar lomang,..lalalaa~~


adek adek,..skali lagi ekau belakon,..lalala~~


ade rupa jaguh mancing tak,..?hehe~


amacam,..?ade bakat kan,..??;D


ahaa~ini baru aku punya,..;D besar kecik woo~~


ha,...nie lah nasi ulam,..mak kate,..nasi nie ade time bulan puase je,..bahan bahan nye,...ermmm,..ermmmmm,..pucuk pucuk ulam lah,..!ahaha~~

tu first time awww aku makan nasi ulam,..;p bukan tu je,..last puasa tu,..kitorang berbuka dengan daging rusa,..n daging burung unta,..tak lupa,..kiuh tepung bungkus,..kiranya banyak lah yg first time tuh,..;D syok nya balik kg,..!macam macam boley rasa,..hehe~


fuyooo~~cantik gile lah,..langsir umah pak lang tu la,..;p ahaha~~*apehal aku macam anak keling mami dah nie,..?golap je,..adeyh,..*


romantik tak,..?romantik kan kan kan,..;)


tadaaa~pixca aku lagy,..ahaha~~mmg lah,..!dah name pon belog aku,..!


2nd raya,..;D

ok ok,..sampai sini je pixca pixca kat kg tok n wan,..~jika mereka turut serta,..mesti kami lebih bahagia,..AL-FATIHAH~



HOI,..!tak abes lagi ke nak tayang pixca,..?

kenape,..?dah nak muntah ye menghadap belog aku,..??

http://www.emocutez.com

ahahahaa~~sape suruh,..!!


pixca seterusnya di ambik dekat kg sebelah mak,..area pasir salak,..alaaa,..yg tempat JWW BIRCH<---betol ke pon aku eja name laki nie? mati tu,..






meriah kan,..??;) mesti lagi meriah kalau arwah opah n atok maseh ade,..AL-FATIHAH~


3 dara pinggitan~


nie lah mak mak dara n anak anak dara kg tanjung batu 16 lambor kanan perak,..;D*aku mmg suka promote anak orang,..eh,..anak dara je yg available,..!*


ok ok,..da very last pixca,..;D ahahaa~~

walaupon berjuta juta beratus ratus pixca yang aku amik,..nie je lah yang mampu aku share,..nak share bebanyak,..takot korang tercirit menghadap pixca pixca yang tak seberapa nih,..ahahaa~

btw,..raya taun nie,..cuma aku n adek je yang teman mak abah masa hari raya pertama,..along n k.nem beraya umah mertua,..tak pe lah,..mereka punya tanggungjawab yang perku di laksana,..ade aku n adek pon dah memadai,..;)




No comments: