''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Wednesday, September 1, 2010

sudah berhabuk,..fuh fuh,..!

alahai,..dah lame rasenye tak update blog,..lalala~~gara gara lappy saya di atas tangan beliau kerana ade prob bagai,..huuu~luckily i got my lappy back,..;D trimas kepada beliau coz sudah format kembali lappy yg kejap ok kejap tak nih,..ahahaa~~mmmmuah mmmmuah muuuah,..!;p tq,..;)

http://www.emocutez.com

nah,..amik ko,..ahahaa~~gedik lah kau mie,..!lalalaa~

btw,..last sunday pegi cari baju raya,..cheewwaah,..;D

finally,..

http://www.emocutez.com

no no no,.~

 ahahaha~tade satu pon yang berkenan,..tade feel lah shopping raye dekat cnie,..adeyh,..kena usha baju raye dekat s.alam lah jawab nye,..lalalaa~

 to mira;ko tunggu aku balik tau,..!kite g beli sesama,..;D

to fad n iqa;tak sabar lah nak jumpe korang,..;)

eh jap,..bukan kita*mochub family* mmg nak gather ke,..?

http://www.emocutez.com

pape hal inform aku k,..<---macam lah sume tau aku ade blog,..ahaha~

tak sabar lah nak balik,..!!

three classes left,..lepas tu dah boley kemas beg balik kampong,..!hooreey,..!!;D

http://www.emocutez.com

dulu kecik kecik salu main mercun bunga api n penah wooo main meriam buluh masa raya kat kg opah,..sekarang dah besar*besar ke,..?-.-''* dah tak penah main benda benda alah tu,...ahahaa~rindulah nak main mercun dengan adek,..;D

http://www.emocutez.com

dik,..ko tunggu aku balik,..belikan aku mercun banyak banyak tau,..lalala~~

http://www.emocutez.com





No comments: