''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Friday, October 8, 2010

kekangan masa,.

salam~
huu~mmg dah lame kot tak update blog kesayanganku nih,..!banyak sangatlah benda yang lebih penting nak kena settlekan,..bukanlah nak kata blog aku nie tak penting,..PENTING woo~~cuma,..bg aku apa apa yang melibatkan study mesti di dahulukan,..betol tak,..??;p al maklomlah,..kat sini jelah tempat aku nak menonjolkan bakat mengarang tunggang langgang aku,..ye dak,..?haha~

dah macam kekok pulak nak berbicara,..mmuahahaa~~<---macamlah kau tengah cakap dengan beliau,..!bukan kau kenal pon sape yang bace blog kau,..!

btw,..akibat kekurangan masa,..baju yang dah basuh dua kali pon aku tak lipat lipat,..maksodnya,..aku basoh baju,..yang 1st time basoh,..longgok atas katil,..then lagi sekali basoh,..longgok lagi,..ade paham,..?kalo tak paham gak,..sila klik X dekat atas hujung belah kanan tuh,..;D mmg dah macam jual baju dekat pasar malam dah,..belonggok longgok,..

nak tak nak,..kena gak merajenkan diri sendiri melipat baju baju yang wangi lagi harum bau downy tuh,..kalo tak lipat,..alamatnya tido atas baju lah aku malam nih,..huu~~
 bestkan tak dengar cerita aku,..?boring kan kan kan,..??

ahh,..aku tak kesahlah,..yang penting aku gumbira,..;D

btw,..mmg dis week agak pack jadual aku,..dengan test n quiz bertimbun timbun,..*3 test je kot,..banyak ke,..?-.-''* nak siapkan mini project civil,..n blablabla,..tak ingat lah,..banyak sangat yang jadi minggu nie,..

yang paling ingat,..kejadian halau menghalau,.register course punya pasal,..bebudak klas J nak banned dak klas aku yang nak masok klas dowang,..hadoii~nak register pon jadi masalah,..patotnye aku yang bengang,..dah lah nak register utok group L tak dapat,..dengan jadual group aku yang mmg sejak azali lagi heaven gile,..!takde PERDA,..ulang taip,..TIADA PERDA,..plus klas malam pon takde gak untok sem 2,..huu~*perda tu kampus luar,..means kalo nak pegi kena bersesak sesak naik bus,..issshhh~~*

but nak wat cam ne,..server uitm kate,..1st come 1st serve,..<---menipu betol,..mane ade server yang boley becakap,..hadoii~

at last aku pon tercampak lah ke group P,.hah,..amik kau,.jauh melayang,..
 hopefully next sem dapat lec yang ok,..;)
arrrghhhh!~pale dah ting tong,..migrain melanda but demi blog terchinta,..ku gagahkan jua,..;p

cukup sampai kat cnie,..naty aku cerita lagi,..ok,..?

;)


p/s;oke,..aku tak paham kenapa line seakan akan jealous ngn aku,..nak upload pic siap boley error,..!sabau je lah!



No comments: