''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Wednesday, October 27, 2010

lamenye

salam~

wah,..!lame kot tak update blog,..

tak prihatin terhadap diri sendiri lah kau mie,..

kan blog nie nyawa kau jugak,..

 hadoii~

sowi sowi makcik pakcik blogger,..

aku mmg malas nak hupdate blog musim musim exam nih,..

al maklom lah kuat sangat tido study,..*tipu tipu*

ahahahaaa~~

http://www.emocutez.com

btw,..alhamdulillah tadi dah selamat satu paper,..frust lah jugak bile abes je masa baru aku sedar aku tak menjawab soalan yang di tanya,..hadoooiii~sekali lagi kau careless,..!!ish ish,..sumpah,..!macam nak nanges,..

http://www.emocutez.com

dari masa study week lagi,.nanges je tau,..!dapat carry mark math n cheam,..makin deras air mata,..macam empangan pecah dah,..huu~~frankly speaking aku mmg tak expert bab bab calculation,..n beliau salu cakap,.."kalo by amik qs pon tetap ade calculation,..lagi banyak,.."

habes tu,...macam mana nih,..!!cuak cuak,...!!

ade sape sape nak ajar aku calculus tak,..??

http://www.emocutez.com

huu~~kau mmg ulang sejarah lah mie,..

dulu k.nem,..skang kau pulak,..k.nem nanges tak boley perform qs,..yang kau tak boley perform civil,..adoyai~agaknya mak kena cakap macam mak cakap kat k.nem dulu kot,..ahahhaa~~

"cari la kawan,..mintak tolong ajar,.."

hah! tup tup,..kawan sampai kawen,..!comel kan kan kan,..?doa mak jugak tuh,..dye n aku dapat u pon berkat doa mak,..kalo dulu masa k.nem mak doa dapat kat uitm perak,..yang aku,..


"mak rase k.lang dapat dekat penang nie,..."

 masa mak cakap cam tuh bederau jugak lah,..terfikir fikir macam mana mak boley ada instinct yang kuat terhadap keraguan aku nak masok penang,..huu~at last,..PENANG jugak,..!

http://www.emocutez.com





p/s;k.amal tanya nape mida tak update blog kan,..?hehe~sebab tekanan jiwa,..cuak lah kak,..nak struggle pon tatau cam ne dah,..bel 120 je jadi harapan,..tu yang paling strong setakat nie,..pray for mie ok,..;)



2 comments:

chentamiera said...

gud luck darl.. ;)
all the best k

srikandi mie said...

tq sis,..penat lah study,..nak kawen je lah,..!haha~