''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Tuesday, October 19, 2010

my sayang,..mmuah muuah mmmmuuahh!




salam,...~

dear fwen,..

i know u made this just for me,..haha~~

http://www.emocutez.com

but aku upload kembali dalam blog khas untuk join contest kau,..since it is originally from u to mie,..then i would like to share with people outside who didnt know siapa my dearest friend ever,..

http://www.emocutez.com


she is,....


siti nur fadhilah zulkaply



hahahaa~~ingat tak kat mane pic nie kita snap,..?*ah,..apehal ayat tunggang tebalik macam tunggang kuda,..-.-''*

kalo lupa toksah datang batu 4 oke,..!

http://www.emocutez.com

kita selalu buat macam macam bersama,..

sebagai contoh,..


amik gamba belakang,..!yang penah jadi kisah tragis satu masa dolu,..ahahahaa~~


dan kau suka wat muka yang tah apa apa,..haha~*join kontest kau tapi kutuk kutuk penganjur,..agak agak menang tak,..?ahahahaha~~*


 kita selalu gather tengok wayang sama sama,..paling tak lupa kisah movie tengok kita masa dah kenyang macam ular sawa sesudah mochub selesai menjalankan aktiviti lantak melantak bbq kat umah ekau,..


macam mana boley sesat pic kau kat c2 pon aku tak tau lah,..



go go power rangers,..!!


lagi sekali kau buat muka 'chomel' kau,..;p


nah,..model keding-to-be,..;D


kau suap aku aku suap kau,..sweet kan masa tuh,..haha~on my 17 th birthday,..


kita selalu amik pic kaki sendiri,..kan kan,..?aku pon tak paham kenapa,..heee~


gamba belakang,.. lagi,..?




hehehe,..all those pixca are my personal collection,..




kalo dulu kita boley shopping sama sama,..wat bbq sama sama,..nonton muviee sama sama,..sume lah sama sama,..tapi sekarang kita jauh,..kau kat s.alam aku kat penang,..sama sama berjuang untuk masa depan,..*tah bape kali aku taip sama sama,..tak kreatip betol,..haha~*


tak sangka kau dah besaq,..dah boley kawen dah tu,..tapi yang paling penting dah boley masok wayang nonton muviee 18sx dengan mochub yang lain,..boleyh lah kau kaber mira pulak,..almaklom lah aku kan paaaalingg 'muda',..penat asyek aku je cover tok kowang bile nak tengok cite yang ada genre 18sx,..*opss,..all silent readers jangan salah sangka pulak yang kami suka tengok cita LUCU tu ae,..genre ganas pon 18sx jugak kan kan kan,..?*

ahahaaa~~merepek suda,..!!



prays for u:

may ALLAH bless u and family,..

may the u've shown to others return to u multipled,..

may your dreams come true,..

may our friendship lasting forever,..


http://www.emocutez.com



aku sayang kau sama macam aku sayang mochub yang lain,..even kita agak baru kenal,..tapi aku selesa bekawan dengan kau,..thankx for being my lovely fwen,..

last but not least,..

http://www.emocutez.com


happy 18 th birthday fad,..


sekian,..

 aku nak tag:
ate 
 azie 



menang tak menang tu belakang celita,..yang penting among mochub aku yang 1st wish kau,..ahahahaa~~



22 comments:

MyMindandStyle said...

budak kecik ni xbg hadiah lagi ni..hahaha

srikandi mie said...

hehe,..mmg,..!eh,..kita sebaya ke,..?

MyMindandStyle said...

erk...xtau...saye 20 sudah

srikandi mie said...

ooh,..so awak senior,..;) i'm 8teen,..sama fad,..best fwen dye,..hehe~

MyMindandStyle said...

ooo....hahaha..budk kecik tu bz..td nmpk die updte blog..pastu hilang da...so same kos ngan die ek?

srikandi mie said...

huu~nope,..mie amik civil eng,..dekat penang,..;)

MyMindandStyle said...

penang...mak aii...asal dekat sangat...hahaa

srikandi mie said...

haha,..u area mane?

MyMindandStyle said...

saye tidak stdy la budak kecik num 2...hahaha....sudah bekerje...ade kerjye yang tidak seberape..ngeh2

srikandi mie said...

ohh,..hehe,..but senior duduk area mana,..?

MyMindandStyle said...

kuantan syurge traffic light...itu banda kesayangan gue...hahaha

srikandi mie said...

ooh,..ic,..hehe,..;)

MyMindandStyle said...

ic?
saye pakai passport...hahahaha

joke2

srikandi mie said...

ahahaa~~visa pon jadi,..;p

MyMindandStyle said...

hahahaha..visa xde..mastercard ade...ngeh2

srikandi mie said...

hadoii,..mmg mati kutu la nak lawan senior,..ahaha~~

MyMindandStyle said...

gune la minyak patrol untuk hilangkan kutu...hahaha

klu nak hidup kan kutu...sile la jgn cuci rmbut selame anda hidup..hahaha

srikandi mie said...

ahahaha~~tanak ah,..tak senonoh!ahaha~

MyMindandStyle said...

hahaha...weyh cool ape...nt bile kuar town...leh garu garu kepale kat mall...mane ade orang wat cm2..hahaha...

p/s : jangan sesekali biarkan kutu main drift disebalik rambut suci anda...hahaha

srikandi mie said...

ahahha~~tak mungkin,..!geli geli,..!

MyMindandStyle said...

hahaha..pastu share la dgn ur bestfriend fad sibudak kecik...hahaha

srikandi mie said...

ahaha~tade makne nye,..!