''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Friday, October 15, 2010

pic

salam,..~

seperti yang di janjikan,..entry kali nie fully bout pixca yang payah sangat nak upload hari tue,..;)


tadaa~~nie lah mini project kami yang dah siap,..;)

top view,..


engineer-to-be



ok,..cukup sampai situ,..even banyak lagi pixca yang aku nak upload,..tapi malas lah pulak,..;p




hah,..ni lah jadinya kalo tak simpan bedak tinggi tinggi,..


dengan gumbira kau tumpahkan bedak,..



natijahnya,...sila simpan bedak dan benda benda yang sepatutnya betol betol,.kalo tak,..terimalah padahnya,..;D



p/s;nak tau muka mie comel macam mana tak masa kecik kecik,..?mak kata muka mie macam alya,..comey kan kan kan,..;p



No comments: