''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Tuesday, October 12, 2010

seroooooonookk sangat,..!

salam,..~

sumpah,..!!kecewa gile semalam,...!

http://www.emocutez.com

seperti yang tertera di entry lepas keinginan menbuak buak nak tengok cite tu berakhir dengan kekecewaan yang amat sangat,..tatau lah pe yang best kat cite tu,..but bile tengok trailer macam syok je,..lagi lagi kalo tengok dengan insan terchinta,..ahahaha~

mybe sebab tgv seberang prai tak tayangkan cite tu sampai aku sanggup ajak beliau pegi pacific semata mata nak tengok cite tuh,..!isshhh~sampai sampai dengan senyum lebar pegi kat kaunter,..time nak beli sempat gak tengok showing list,..s***! tah apesal masa tayangan yang aku check kat internet tak same dengan yang aku tengok tuh,..!

"sayang check tarikh bile nie,.."

"salah tarikh tak,.."

tu sume kata kata beliau,..

mane ade salah,.......orang dah check betol betol lah,..

http://www.emocutez.com

at last,..kitorang teengok cite the legend of the fist,..ala,..cite cine tuh,..aku pon tak bape nak paham,..ye la,..macam mana nak paham kalo yang tengoknya cume beliau sorang,..hehe~harap je beli ticket tok dua orang,..aku kat sebelah buat peta malaysia yang ke dua,..macam nie,..

http://www.emocutez.com

 ahahhaaa~cite tu sangat lah boring,.!asyek part lawan lawan je,..yang beliau kat sebelah mmg khusyuk habes lah,..!hadoii,..siap boley comment kononnye cite tu best kat aku,..mata aku pulak mmg sangatlah mengantok,..ssooo kita tidorlah,..;p

btw,..konon lepas tengokk movie nak balik lah kan,..aleh aleh pi jj makan mcD,..nyum nyum,..sedap kan sayang,..tambah tambah ade orang belanja pulak,..heheee~

tak di jangka yang beliau nak beli barang,..almaklomlah,..orang nak pi holiday minggu nie,..hadooiii~nak ikot boley tak,..?

http://www.emocutez.com

"barang yang abang cari tu banyak dekat pacific tadi,.."

"then nak beli tak,..?"

"tak kesah ke nak gi sane balik,..?"

"asalkan boley balik before 11 pe salahnya,..dah alang alang kua nie,.."

tak sampai beberapa minit dah ade dekat pacific balik,..mmg menbazir duit minyak betol la,..konon nak pi jj nak bli big apple,..sudahnya,..tak beli pon big apple tuh,..bayangkan kitorang boley gi makan kat mcD jj sedangkan dekat pacific pon ade,..ahahaaa~~

tak kesahlah sume tu,..yang penting aku suuuuukaaaa sangat semalam,..even tak dapat tengok cite charlie st cloud,..even tak dapat makan big apple,.tatau nape rase seronok sangat,..untuk hari nie jugak,..;)

ok,..mengantuk suda,..see ya,..!

http://www.emocutez.com

salam~




p/s;thankx for giving me the very precious moment to remember,..
iu,..




No comments: