''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Friday, October 15, 2010

single sebentar

hari nie beliau pegi langkawi,..trip batch,..today till sunday,..ala,..bukan lame pon,..-.-''huu~dah kena tinggal,..

http://www.emocutez.com

almaklom lah,..tak sama batch,..haha~whateva lah,..yang penting aku sayang dye,..umo hanya angka,..kan kan kan,..?

sooooo,..saya single lah sekarang,..!

http://www.emocutez.com
hahahahaa~~tade lah,..gurau je,..aku tak harap pon nak pegang title single tu,..!!tak nak n tak akan,..!!ade paham mr beliau,..??

tak paham gak tatau lah nak kata pe,..huu~~


btw,..hari nie hari jumaat,..kenape ngn hari nie,..?sebab hari nie hari last lecture,..huu~bermakna study week dah bermula,..hadooiii~tatau lah nak start study dari mane,..banyak sangat nak cover,..ishh,..tu lah,..orang lain focus,..kau main main,..mie mie,..
 


http://www.emocutez.com

oke,..!

azam perlu ade tok teruskan perjuangan,..*poyo je ayat,..huh,..*


mood saya bakal begini:

http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com


sila doakan kesihatan kewarasan pkran n sebagainya ok,..!;D




p/s;wish to hear something from u tonight,..take care,..iu sayang,..

http://www.emocutez.com



No comments: