''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Saturday, October 9, 2010

sleepy~

salam~~

pale dah pusing,..mentelaah ecm107,..plus tadi tehantuk dekat katil,..terbaik lah,..!teros ting tong pale akuh,..!
http://www.emocutez.com

nie pon lom abes bace lagi,..naseb bek bukan calculation,..coz i hate calculation,..!grr~

chapter 4 n 5 je pon yang masok test sok,..but biasa lah,..bile dah membaca malam malam buta,..mata dah mamai mamai,..alamatnya tah apa apa yang masok nih,..haha~

naseb bek mr azrizal sempoi abes,..1 hall dye jage sowang,..so,..agak agak kowang lah kan,..mampu tak dye nak kawal anak murid dye yang nakal bijak n cerdik pandai nie untuk meninjau ninjau jawapan membe kat depan n kiri kanan,..

http://www.emocutez.com

kalo nak toleh belakang,..mmg tak dapat lah kan,..kompem kompem kantoi,..hahaha~~ape lah nak jadi ngn kau mie,..

eh ehhh,..tade lah,..jangan tiru segala macam kata kata jahaman aku,..hehe~pemanis bicara je tuh,..

dah lah,..mau tutup lappy,..esok sambong bace lagy,..sempat punya,..test pukul 11 a.m,..

http://www.emocutez.com

esok beliau pon ade test jugak,..gudluck sayang,..iu more~btw,..sowi bout what happened just now,..tak sangke plak akan nanges depan abang,..just ignore every silly words that i said,..




p/s;nape ae kowang still becakap pasal dye n dye,..?aku tak paham la,..past is past,..dye ngn aku skang,..bukan ngn dye lagi,..?then why dont u just keep ur mouth shut,..??!!i hate every single words bout what had happened,..!paham,..?tak boley ke sesekali letakkan tempat kowang dekat tempat aku,..??kau pk dengan pandang2,..sindir2,..aku tade perasaan lah,..??aku lom pekak lah weii,.."eh,..mida lah,.."derr,..kucing pon ade rase kaseh lah,..!*eh,..ape kena mengena ae,..?*tak boley ke kowang stop lagakan aku ngn dye,..ape kowang ingat aku nie ayam laga ke,..??n aku rase dye pon dah sedia maklom ngn sape dye skang,..kalo aku n dye boley terima kenyataan,..nape tak owang sekeliling,..??nape jadikan aku mangsa keadaan,..?aku rase dye pon tak suka kot nak jumpa or teserempak or what so ever ngn aku,..but,..u nie tempat awam,..then kalo dah teserempak pon penah aku nak pegi serang,..??hadoooii~~be mature,..!even hati aku bengkak,..kowang tak penah nampak,..!ulang taip,..tak penah nampak,..!!

kowang takkan tau,..kowang takkan bace pon ape aku taip nie,..hmm,..may ALLAH give mie strength,..amin~
 

2 comments:

..thegadessgoodie.. said...

mie.. saba oke.. ku sokong mu dari jao sahabat.. chill yarh.. juz ignore je ckp2 dorg tue.. ta t'masok dlm kamos idop kam0o pon...

srikandi mie said...

thankx babe,..aku dah penat ignore weh,..penat,..aku diam tak bermakna aku suka,..sebolehnya aku buat biasa,..buat2 tak dengar,..buat2 tak nampak,..but sampai bile,..?sampai dowang puas agaknya kan,..;) btw,..thankx again,..