''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Thursday, November 25, 2010

25 randoms

 salam,..!

aku di tag oleh cik dhiya si baik hati nie lagi,..hehe,..nie mesti dhiya nak tau sangat pasal mie nie kan kan kan,..?;p

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you.

1.nama di beri noorhamidah bt edros,..tu dalam surat tak beranak,..;p

2.solat itu tiang agama,..<---apehal tetibe nak bagi ceramah agama plak nie,..-.-'' bukan bukan,..!cuma nak cakap kalo kamu orang orang islam dan menjaga solat,..bermakna kamu orang sentiasa sebut nama aku,..ahahaha~~tade kena mengena kott,..;p

3.anak ke tiga dari empat adek beradek,..

4.kakak dan abang dah kawen,..tinggal aku dengan adek je yang maseh mencari,..ade calon,..?diri  anda mungkin,..?ahaha~*dah jumpa kott*

5.ada sorang anak tak berbuah nama dye alya,..;) alya selalu cakap macam nie,.."saaaayang mak lang nie,.." kalau anda di tempat shaya apa perasaan anda,..?teruja bukan,..?;D

6.sedang terfikir fikir agaknya bila anak anak buah aku akan bertambah,..

http://www.emocutez.com

7.sangat suka makan pedas,..kalo mak masak tak pedas cili padi jadi ulam,..haha~

8.suka makan seafood jugak,.even ade allergic yang tak serius,..haha~

9.choc lover,..<3

10.tak boley bau asap rokok,..sangat anti,..!

11.penakut,..!hehehee~~

12.suka travel,..even parents jarang travel,..;p

13.nak kawen dengan orang yang kuat jalan,..baru best,..!

14.suka shopping,..even just window shopping,..haha~

15.langgar keta orang semalam,..;p

http://www.emocutez.com

16.takot kucing,..even kucing tu comel n warne pink,..


gemok punya kucing,..pinjam jap ae gemok,..hehe~

17.i wish i could buy dslr with my own money,..;)

18.konon nak amik tesl,..last last dapat civil,..

19.suka warna putih pink n merah,..but merah dah lama tinggalkan,..

20.kuat nanges,..

http://www.emocutez.com

21.tak suka orang tipu tak setia back stabber,..

22.aku serius kau serius,..aku main kau main,..oke,..?

23.dari dulu suka macam nie,..berani buat berani tanggung,..haha~tetibe teringat kisah masa dok hostel,..;p

24.sangat sayang mereka yang sayang aku,..;D

25.tag,..?anda yang menbaca automatic di tag,..hehe~

http://www.emocutez.com




No comments: