''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Thursday, November 4, 2010

chm 138 phy130

salam~

kalo boley putar balik masa,..

aku tanak amik civil,..

huu~~

hadooii,..

takkan boley patah balik,..

seems like aku tak mampu accept pe yang ALLAH takdirkan untuk aku,..

kan kan kan,..?

masa masa macam nie mula lah pk mak abah,..pk nak jumpa family n mochub,..pk nak jerit kuat kuat macam masa naik tomahawk dekat sunway lagoon,..tak pon jerit macam orang tak penah ade anak tekak dekat genting masa naik space shot*macam tu kot ejanya* dengan k.nem last 5 years,..

tak pon,..jadi budak kecik yang tak besar besar,..kan senang,..tak payah pk perasaan orang,..tak payah pk susah senang hidop,..yang kau tau cuma main main n main,..haha~

otak dah merepek,..!

2 papers to go,..!



p/s;kalo k.nem dulu nanges nanges pon boley jadi qs,..kenapa tak kau kan mie,..?oke,..dah penat nanges,..?jom tido,..!



6 comments:

..thegadessgoodie.. said...

gud lark dear..
ade hikmah d sebalek semue tue..
useha n tawakal is the best way to success..
may allah bless ur my buddy!!

srikandi mie said...

thankx babe,..;')

lynalike said...

nape? civil ssh ke?? xbesh ea?

srikandi mie said...

xtau la sis,..macam tak boley nak perform sangat,..mie still tak faham rentak civil cam ne kot,..huu~~

Pina :) said...

waa~hamba pulak nak jadi engineer tapi bunda xbagi! mwahahaaha~ tukar jom~ tukar jom ~

srikandi mie said...

ahaha~jom jom,..!hadoii,..salu macam tu kan kan kan,..