''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Monday, November 8, 2010

gatal

salam,..~

nie bukan entry miang miang ae,..

nie entry pasal ke'gatalan' tangan aku,..tu lah,..!mentang mentang dah abes final,..mula la kau godek sana sini blog kau yang tak bape nak cantik nie,..tak pasal pasal kena edit almost entire blog,..mie mie,..dah lah layout tah hape hape,..

mata dah puyu kuyu macam anak cina pon kau gatal gatal nak terjah macam macam,..

dah dah,..!tido sana!ish ish,..

lantak lah,..

aku biar dulu layout yang tak cantik nie untuk santapan mata kamu orang ae,..sowi sowi,..!naty aku tuka balik,..!haha~



No comments: