''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Tuesday, November 16, 2010

keputusan muktamad

salam~

malam nie dah mengubah segalanya,..

finally sebulat hati aku nekad untuk deactivate account facebook,.

dan sebulat hati jugak untuk tidak akan menyambung kembali cerita kisah saya dan awak,..

cerita tu tergantung,..

tapi aku dah hilang semangat nak sambung,.

biarlah rencana cerita cinta yang aku impikan itu bersemadi dalam ingatan aku,..

mengingati peristiwa lama seolah olah cuba mengenal seorang teman baru,..

kesukaannya,..kegembiraannya,..semua perlu di ambil tahu,..

ingatan yang paling dalam perlu diasah demi sebuah cerita cinta,..

aku nekad,..

kisah saya dan awak tidak akan mendapat sentuhan aku lagi,...

FULLSTOP.



6 comments:

MyMindandMyStyle said...

oh....what the fish..hahaha....
btw respect keputusan awak...
sumtimes....kene ambik 1 pengorbanan..kan?
t.care

srikandi mie said...

thankx,..;) esok kan raya,..so pe salahnya kita bekorban kan,..haha~

MyMindandMyStyle said...

ya,,,,sumtimes...tak kire raye or what...cume nak tanye...ade x pengorbanan yang xmenyakitkan diri sndiri ek?

srikandi mie said...

ahahahaa~~soalan yang sangat best,..!kalo pengorbanan harta,..maybe tak rasa sgt kot,..tapi kalo bekorban hati n perasaan untuk orang lain,..tu ye,..sakit untuk kita,..tapi bahagia buat dye,..;)

MyMindandMyStyle said...

:)

gud...selamat hari raye aidiladha..;)

srikandi mie said...

selamat hari raya too,..;)