''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Saturday, November 27, 2010

kids and baby photo contest


salam,..!

wah wah wah,..!!baca tajuk dah tau kott entry nie tentang apa,..hehe~~

ok ok,..aku memang belum ada baby,..tapi syarat penyertaan tak dinyatakan lak pixca yang di pertaruhkan mestilah anak sendiri,..ahahaa~~anak buah anak jiran anak sepupu pon boleyhh,..jangan anak tekak suda,..

http://www.emocutez.com

 contest nie di anjurkan oleh bakal pengantin sis nur safiyyah,..hehe darah manis gitu,..bakal melangsungkan perkahwinan somewhere in 2011,..wow~congrats sis,..!;)


tada~nie la pixca yang aku pertaruhkan banner contest tu,..hehe~

pixca yang berjaya memenangi hati sis nie akan dapat earring dari lazo diamond jewellery which is white gold,..!

http://www.emocutez.com

ahahaa~~saje je aku besar kan bagi kamu orang excited cket nak join,..;p

dah nama pon contest,..memang lah ade syarat kan,..

1.mesti menjadi follower blog beliau yang chantik jelita,..

2.tag 8 orang maksimum,.

3.letak banner contest di side bar n dalam entry,..

4.sertakan satu gambar zaman kanak kanak ribena,..

5.hantar link enrty kepada beliau,..

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest,..

7.wajib beritahu hadiah yang bakal dimenangi,..


oke,..tu semua ayat rojak plus air batu campur aku,..nak tahu lebih lanjut sila ke sini,..;)

tarikh tutup 30 nov 2010,..cepat cepat,..takot cik berdarah manis nie tibe tibe ubah fikiran nak tutup contest awal lak,..;p


dan tiba lah masa untuk menikmati menu pixca yang aku pertaruhkan,..jeng jeng jeng,..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V




name budak tecik nie nurul alya syamimi bin azlan bin edros,..haha~~merangkap anak buah kesayangan aku,.lokasi kejadian pada malam ayahanda dan bonda nya leka tengok tv,..beliau berjaya menumpahkan hampir suku bedak powder,..hanya mampu tersengih pabila ayahanda dan bonda nya perasan akan kejadian tersebut,..ahahahaa~~

seronok kan jadi budak budak,..tak payah pikir masalah besar besar,..yang mereka tahu hanya main main dan main,..

agak agak kalo ade doremon boley tak mintak jadi kecik balik,..?-.-''



aku tag mereka,..;)

ate

azie

dhiya

fad

senior

tyka


sis amal

sis miera


menang tak menang belakang cerita,..yang penting ukhuwah yang terjalin,..;)

wish mie luck,..!hehe~

No comments: