''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Monday, November 8, 2010

lupa

salam~

haha,..tu lah,..dah penat godek sana sini sampai lupa nak cerita,..tapi kalo kamu orang tanak baca,..sila click benda alah yang warne merah kecik kecik tu tau,..;D

tadi makan spaghetti dengan gemok,..;p

just like what i wish,..hehe~

tq teman budak kecik nie makan,..

dah la pau u baskin robin,..

padan muka!
lain kali keluar lagi tau,..tapi lepas nie kena tunggu lama sikit la,..jauh,..tak boley jumpa selalu,..rumah pon bukan satu taman,..tunggu sem depan ok,..kalo mochub jadi pegi genting saya inform awak,..awak kena follow jugak,..dorang tak bagi pon saya angkut awak masok poket,..alah,..lupa lagi,..awak gemok,..tak muat dok dalam poket,...;p

nyte!


No comments: