''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Sunday, November 21, 2010

mereka busy shaya macam mana?

salam,..

suppose hari nie nak gather ngn bebudak plkn kat sunway pyramid,..but mak abah tak bagi pegi sendiri,..at last aku sorang sorang gak kat umah,..sume tade,..mak abah pi kenduri,..k.nem balik s.alam,..bby alya tak datang,..adek kua,..kalo dorang bagi aku kua tade la aku sorang,..

dissapointed dengan cancelation our vacation,..tak tau macam mana nak gather satu family lagi,..ada je halangan,..cuti sem nie je yang ada tok aku spend masa dengan family,..but seems like everybody busy,..

rindu nak gather macam dulu,..rindu nak makan malam semeja,..rindu nak holiday sama sama,..

sumpah,..!kadang kadang jealous sangat dengan orang lain,..family busy gak,..but satu satu masa dorang try to spend that day with family,..

suppose 4 n 5 th dec we all gather at melacca,..but,..hmm,..



p/s;ALLAH takkan menguji hambanya yang tak mampu,..keep that words mie,..


No comments: