''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Friday, November 12, 2010

wow!

salam,..!


agak teruja disitu,..ahaha~~nah,..sama tak dengan yang atas tuh,..ala,..atas yang comel comel sangat tu,..;p for the very first time aku dapat wat benda alah nie,..before nie memang k.miera ada bagi tau,..tapi kat key board nie tade lak menatang print screen tu,..eh,..silap silap,..bukan tade,..tapi tak  jumpa,..rupanya PRTSC SYSRQ tu sama je ngn print screen,..ahahaha~~

btw thankx to sis edaolala for the tutorial,..;)


6 comments:

edaolala said...

huhu. comel2 :D welcome dear ! :)

anis said...

der . ni lah aku tnye ko dulu . igt tak ? ajar lah . hehe

srikandi mie said...

sis;thankx again,..!;D

srikandi mie said...

azie;hehe,..boley boley,..kau tekan CTRL+C+PrTScSysRq,..cari betul betul button 'PrTScSysRq' nie,..then paste dekat microsoft word pon boley,..aku save as pixca,..done,..!;D

kalo agak agak tak jadi..kau try pi blog akak edaolala,..link dye ade dekat atas,..;)

anis said...

heheheh . dah pandai . hahah thnks ;)

srikandi mie said...

orite,..!my pleasure,..;D