''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Friday, December 31, 2010

alhamdulillah

assalamualikum semua,..;)

ape macam malam tahun baru,..?sambut mane kamu orang,..?ahahaaa~~ayat dah tunggang langgang,..biaq pi lahh,..huuu~bahang bola sepak maseh terasa,..syabas buat pasukan MALAYSIA,..!*tu first time woo mie tengok bola,..memang puas hati lahh,..;D* 2010 bakal melabuhkan tirainya dalam beberapa minit lagi,..dan sinar 2011 bakal menjelma,..sinarkah,..?harap harap begitu,..amin~hehe~

alhamdulillah,..mie dah selamat sampai kat kampung parit buntar perak,..mak abah memang nak singgah kampung dulu before mie gerak balik penang,..;'( habes suda cuti semester mie,..bermula kembali hidup as a uni student,..huu~macam macam benda mie kena face untuk this next semester,..dah tak boley main main dah,..haha~teringat masa sem lepas,..siap boley bace novel dalam class,..tapi class bel lahh,..;p *bel tu class bahasa inggeris* haha~nakal gila lah,..

insyaALLAH esok pagi pagi mie gerak balik uni,..actually syukur sangat sebab before nie permohonan untuk dok kolej mie tak dapat,..dah stand by lah umah sewa,..depressed gila lah,..just imagine,..pagi pagi bangun kena tunggu bus nak pi uni,..balik pon tunggu bus lagi,.uurrrrgghhh!frankly speaking,..mie tak suka menunggu,..haha~kalo nak naik bus tu tade hall lahh,..tapi bab tunggu menunggu tu yang tak boley tu,..comeyy manje kan,..?

mak abah yang pikir barang pe nak bawak,..aku memang tak semangat gila nak dok umah sewa,..tau je lah macam mane cabaran nye kan,..dengan senior pulak cuma eny je yang join aku,..sebab membe lain suma dapat kolej,..tup tup semalam dalam perjalanan *dah sampai tapah dah mase tu* azie call kata aku n eny dapat kolej,..senarai permohonan kedua,..

syukur sangat,..!

"terus berubah emosi k.lang kan,..?before nie kalau mak tanya sepatah sepatah jugak yang k.lang jawab,.." tu kata mak,..

nampak sangat lah yang aku memang tak boley control emo,..-.-''

tapi memang betul wooo,..dok luar sorang sorang,..nak kena rushing sume benda,..sape tak risau kan,..?nak pulak life as student civil,..getting hectic lahhh,..hopefully everything gonna be oke,..;)

tamat sudah cerita pasal uni,..kalo tengok berita pon dorang dah imbas ape yang berlaku sepanjang tahun,..nie giliran mie pulak nak imbas moment moment indah yang berlaku kat mie,..haha~

januari. mie n along sambut birthday dengan family dekat medan ikan bakar pelabuhan klang,..;) 
 
gemok came back,..*january is it dear,..?*

februari. result spm keluar,..bermula sesi pemilihan course tok further study,..

mac. gather dengan mochub kat sunway lagoon,..best moment ever,..;) 
 
18 mac 2010,..we start again dear,..psstt,..ily,..hehe~
 
national service at kem akademi kepimpinan segari kumpulan 2 siri 7 2010,..cian gemok kena tinggal tiga bulan,..;p

april. ns life,..

mei. ns life,..

jun. finish ns service,..;) start thinking about uni life,..tata selangorr,..hai hai penang,..

julai.uni life,..start blogging,..heheheee~

ogos. sambut merdeka dekat kolej,..tingkat 9,..ahahhaaa~~dengar bebudak kolej menjerit sana sini,..tenok bunga api dari jauh,..;p

september. 070910 n 090910,..;) celebrating hari raya aidilfitri lahh,..

oktober. final exam,..grrrrr~~
 
november. yeeayy,..!its holidayy~hehe~cuti semester lahhh,..! ;D

disember. join reu gemok at sunway pyramid,..spending my time to the fullest with everyone who i love,..;)  

n its overr,..;'(


heyyy everyone,..mie mohon maaf andai ada salah silap sepanjang tahun 2010 nie,.haha,..tahun baru,..azam pon baru lahh,..kan kan kan,..? ;)




p/s;my dear gemok,..i'm sorry for everything that i've done,..tok segala yang sengaja n tak sengaja,..;p
 




No comments: