''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Monday, December 6, 2010

blog baru 2010 pilihan malaysia

salam,..;D

u see the big smile there,..?sape tak nampak dye pendek umor,..;p
tah kenapa tiba tiba mie teringin pulak untuk join menda alah nie,..mie tak mengandung ae teringin yang bukan bukan,..ahahhaa~mie cuma nak ini je,..ape benda,..?nie lah,..

blog baru (2010) pilihan yang sedang hangat di perkatakan among bloggers newbie macam mie,..;)

macam mana nak join,..?meh click sini,..nak click dekat sana tu pon boley la,..;p

blog mie mula bertapak dekat dunia sesawang nie pada 20 julai 2010 jam 11.09 pagi,..masa tu baru je balik class,..class ape tah,..tak ingat pulak yang tu,..al maklom la life as a student,..tak semua indah,..*eh apa kena mengena,..?-.-''*
perkataan "mieeim1001" tu memang menjadi identiti setiap entry,..mie,..tu nama mie la,..eim,..cuba kamu orang terbalikkan perkataan mie tu,..jadi eim kan,.?1001 tu pulak sempena tarikh keramat mie wujud bernafas di bumi ALLAH nie,..;)

rasa nak tergelak pulak baca entry permata pertama nie,..muahahahaa~~hey,..!mie je boley gelak tau,..!;p

nak baca ke entry mie yang kelakar tu,..?jom singgah sini,..

shhhh,..!jangan la gelak lagi,.!malu la mie,..!



9 comments:

luna qiszara said...

hai, salam ziarah dr Luna,saje je jenguk2..hehe.. kite same2 ada kat senarai ke3 blog baru pilihan malaysia, gudluck eh.. :)

ɐɥs+ɐɟ said...

hye ;)
sama dengan luna, ziarah2
nice blog kamu. . .
semoga berjaya. . .

bisikan hati said...

hai sis!,,,
kita tercalon sama-sama dalam pilihan ke-3 lah...

good luck ya tok awak!...
selamat memancing undi..hehe...

Miela Tahril said...

salam ziarah, miela juga tersenarai dalam group yang sama iaitu group ke-3. ape2 pon miela ucapkan tahniah dan selamat maju jaya ye :)

Fxysche Nas said...

good luck dear
^___^
slm perkenalan

~NySz~ said...

slam perkenalan..
aniscayalah di no 157.. pilihan 4..
good luck! (",)

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

misz sheyla said...

one vote for you....

vote me at BPM no giliran 136...peace

kembatolo™ said...

tak salah mencuba.
malu tu biase lah.. haha


good luck~