''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Thursday, December 23, 2010

bulatan suweyy

assalamualaikum,..;)

sekali lagi entry berkenaan cara pemanduan berhemah aku,..haha~~tade ape pon nak cakap,..cuma nak lepas tension pasal asyek tak boley learn from mistake,..tu kata orang putih,..haha~sapa biasa lalu area shah alam tau la macam mana keadaan jalan kat situ,..

salah kau tapi kau tuding jari dekat jalan raya pulak ye,..?!

actually round about depan uitm tu mmg round about suweyy aku kott,..tadi untuk hari ke tiga amik mak,..aku makan jalan orang lagi,..issshhhh!~geram betul,..padehal dah budjet nak belajar dari silap sendiri,..!aku nak masok pukul 12,..but aku amik line kanan,..sepatotnya aku ada kat line kiri,..bagi memudahkan pengguna jalan raya yang lain tau arah aku,..tapi tadi aku buat lagi silap yang sama,..

"u suppose to take the left line lah,..kalau ada kereta dekat belakang macam mana,..?"hah,..jpj pencen dah bersuara,..oke,..i admit,..tu salah saya,..!

esok tanak bawak kereta buat silap yang sama lagi,..;)




p/s;agak agak ade tak jalan nak pi sirim yang tak payah lalu round about ha,..?banyak sangat lah bulatan dekat shah alam nie,..-.-''



2 comments:

CIK TOM said...

hehe..shah alam mgm kaya dgn bulatan la...xde kot yg xde..hihi

srikandi mie said...

ehhh,..cik tom datang sini,.;)

hehee~~tu lahh,..mmg dalam mimpi je lahh yang ade,..;p