''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Tuesday, December 7, 2010

my 101 th follower

salam,..!

wow~~followers blog mie makin hari makin bertambah la,..;p

nak kata blog nie banyak bahan ilmiah,..tu jauh panggang dari api kott,..tutorial blog,..?lagi la,..satu pon mie tak penah post,..muahaha~bukan kedekut nak share pe yang mie tau,..tapi tak reti nak mengajor anak orang,..kang kalo terbagi ajaran sesat payah lak,..mie nie dah la newbie lagi,..silap silap kena banned pulak macam uncle seekers,..blog nie sekadar apa yang terlintas di fikiran n perkara perkara yang berlaku around mie,..

mie akan berusaha untuk banyak kan lagi entry dalam sehari,..muahahaaa~~biar kamu orang termuntah muntah baca blog mie,..weekkk~*boley ke pon,..?*

jom usha who is my lucky 101th followers,..

tada,..~


nak tahu sape insan bertuah nie,..?rajen rajen kan la tangan pi blog beliau,..tak rugi wwooo~macam macam ada,..;D juz click pada header blog beliau tu,..anda akan terus terbang ke paris sana,..;)


heee~thankx to all my followers,..!naty mie ada masa mie buat award untuk kamu orang ye,..;p



p/s;kenapa 101 bukan 100?sebab nak tunggu 1001 lambat lagi,..mie amik la num kesayangan mie tu dulu,..101 pon boley,..;p hehe~ need  ur vote,..!




2 comments:

Kalamhati said...

errk terjadi bertuah la plak akak ni..hehe tq mie!..sebagai tanda terima kasih...akak letak blog mie ni dlm bloglist akak ye..=)

srikandi mie said...

hehe~setiap insan bertuah,..tapi kali nie akak la paling bertuah,..

wahhh,..!!nie mie pulak la bertuah,..!;D thankx akak,..;p