''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Wednesday, December 8, 2010

off

salam,..;)

esok n lusa mie tak on,..ada job-to-do,..gonna miss everything,..ingat nak bawak je lappy nie sekali,..tapi macam bahaya pulak,..kang hilang sia sia,..;p

tak pe la,..kamu orang tinggalkan link,..naty mie singgah,..deal,..?

hehe~

btw,..esok undian akan ditutup tepat jam 12 malam,..tak dapat la mie nak paksa paksa kamu orang vote mie,..since mie kena off dari esok pagi sampai lusa petang,..

kamu orang nak undi ke,..?kat sini oke,..;)


nyte semua,..mie tak boley tido lambat lambat,..esok kena guna banyak tenaga,.hehe~

salam,..;)




p/s;imissu,..seriouslymissudamnmuch,..





6 comments:

lelakiYANGjahatSANGAT said...

take care mie

Green Apple said...

it's ok mie..
i will miss u too :D..

btw u r tag-ed
http://applegreengirl.blogspot.com/2010/12/saya-dalam-bloglarian-2.html

i joined it just now...
want u joined it too.. :D
quite fun i think

hamzah ian said...

keje keje.. hehe

Un Phat Lee said...

ngantuk pulak.haih

E.d.Y said...

selamat membzkan diri..hehe

srikandi mie said...

senior;thankx bro,..;)

green apple;ooh,..i see,..okey,..!i'll visit yours later,..hehe~

hamzah ian;haha,..cari rrezeki,..;p

un phat lee;aik,..?hehe~mie pon mengantok nie,.

edy;selamat selamat,..;D