''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Friday, December 3, 2010

somehow

salam,..

mie baru lepas blogwalking,..n ada satu entry nie yang agak menyerupai pengalaman hidup mie,..memang,..itu masa silam,..!but somehow it comes back to my mind,..!seriously,..i know how hard she through her day without people yang dah tinggalkan dye,..yang dulu ada tapi sekarang tak ada,..

mie tak berniat nak ingat semua tu,..but when it comes to my mind,..it reminds mie to the very tough n worst time in my life,..mie tak pernah sangka yang mie akan dapat pengalaman yang sangat berharga tu,..experience that change everything in mie,..mie belajar apa itu tabah,..mie belajar apa itu sendu,..mie belajar apa itu sabar,..banyak sangat,..

kamu orang mesti tak paham apa yang mie cuba sampaikan nie kan,.?its oke,..;)

if you love something,..then let it go,..if it comes back to you,..its yours forever,..if it doesnt,..then it was never meant to be,..

 nyte all,..;)




p/s;kenangan bukan untuk ditangisi,..tapi untuk dipelajari,..that words keep mie strong,..thankx fwen,..



imissumissusooomuch,.



2 comments:

Siti said...

yes, saya setuju tu..learn from the mistakes..barang lepas usah dikenang..hukhuk

srikandi mie said...

tapi kadang kadang terkenang gak,..;p tu yang payah tu,.nuahahhaa~