''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Saturday, December 4, 2010

terima kaseh atas jasa baik anda kena memberikan nie award yang sangat comel

salam,..;)

eh,..tajok entry dah macam isi entry da,..muahahhaa~~mie tak tau nak letak ape dekat situ,..asyek taruk award je,.*eh,..selalu ke pon,..?*

actually dah lama dah cik anamizu n cik nabilah nie suruh mie amik award,..they all kate dah penat simpan untuk mie,..ok,.mie tipu,..hehe~they all buat award untuk appreciate flower followers mereka yang ramai tu la,..meh layan award,..


 nie dari cik anamizu,..;)

comel macam mie kan,..?

n presenting to you,..my 2nd award,..actually bukan second dah kalo nak kira dari award award yang lepas,..*muahahaha~kau berlagak pulak ae,..?!*


handsome kan gemok mie,..?ahahaa~~


actually mie kena jawab soalan,..but mie lupa la soalan nye ape,..-.-'' naty mie update balik ae,..<---boley pulak kau postpone ye,..!

cik cik pemberi award,..jgn marah mie tau,..naty cepat tue,..;p



pssstt,..psssttt,..jangan lupa vote mie dekat sini,..;p



No comments: