''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Saturday, December 4, 2010

your kindness is needed here,..!please~

salam,..!

please please please,..i need u,..!

pleasee~dont leave mie,...~

huwaa~

ok,..!tamat sudah berdrama,..ahahaaa~~

actually mie nak mintak tolong kamu orang nie,..boley tak boley tak,..?chewwaah~cik effa sedang mencari pemenang untuk contest beliau,..ada dua kategori pemenang untuk contest nie,..nah,..baik kan cik effa nie,..!;)

1.peserta yang mempunyai slogan terbaik(2 ticket seorang) dipilih oleh juri,..*agak agak mie boley terpilih ke ha,..?-.-''*

2.peserta yang mendapat undian tertinggi(2 ticket seorang) dipilih melalui undian,..*nie lagi satu hal,..sape nak undi mie nie,..?*

ada yang tak tahu ae nie contest apa,..?jom singgah sini,..!nah,..dah paham,,..?

setiap seorang boleh mengundi dua peserta,..undian bermula 3 dis hingga 6 dis 2010,..!

alahai,..malu la,..ishh macam mana nak cakap pon tatau la,..~dah macam nak mengundi kat pilihan raya pulak,..

ehem ehem,..kena cakap jugak,..!;p

jom undi mie,..!i'm the lucky 30.srikandi mie,..!
 macam mana nak undi,..?click kat nama mie tu,..kamu orang akan terus ke blog cik effa n leave ur undian there,..;)

do vote for them if i'm not deserve for this prize,..sobsob,..;(

kau buat drama lagi mie,..ahahahaa~~tade lah,..pembaca berhak untuk menyokong mana mana yang mereka rasa berhak memenangi hadiah tu,..kan kan kan,..?;)

all the best to the other blogger,..;)



but please vote mie,..tq,..;p 




6 comments:

Siti said...

dah vote kamu..hehe, gudluck okay?

Terkini :
Lagu jiwang vs Lagu baru
Jom join contest kesayanganku!

srikandi mie said...

wahh,..cepat dan pantas,..;p thankx cik siti,..;D

Kong Hwang Sing said...

kurekurekecik sudaa vote kamu..malah 1 family tau....hehe....kalu xcaye pergi tgk kumen =)

srikandi mie said...

@kurekurekecik;hehe~~mie percaya lah,..!thankx ya,..;D

Kalamhati said...

dah vote!..=)

srikandi mie said...

thankx,..!;D


kalo mie menang mie akan wat sumthing tok mereka yang tolong vote,..tu pon kalo rezeki ada la,..;p

thankx again sesapa yang vote,..;D