''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Sunday, January 30, 2011

header baru

hakhak,..

percubaan pertama wat transparent header,..

testing testing,..

still belom pandai buat yang comel comel macam kamu orang,..

sape nak ajar,..?heee~~;p

nape pilih pic tu,..?sebab memang suka pic amik dari belakang,..pluss tu pic ngn gemok,..;)

tau lah tak chantik macam yang kamu orang editt,..comot comot cket,..;'( tapi tu je lah yang aku reti,..HAHA~naty aku study pasal benda benda alah tu lagi yeee,..sape ade tips pasal header,..?meh lah share ngn aku,..tak baik kedekut tauuu,..;p

mane aku study menda alah nie,..?

dekat SINI,..;)

maca macam ade,..pi lah terjahh,..aku nak buat tuto sendiri tu tak payah harap lah ye,..heee~~

assalamualaikum,,.;)


p/s;esok nak pegi library s.alam,..sape nak join angkat kaki,..!



5 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

wahh.tahniah. at least reti jugak.

:D

sy ni harem tak tau.hehe

Atika Basiran said...

pewwwittt ! HAHA

srikandi mie said...

puteri;heee~~trimas,..!ala,..awak pon boley lahh,..jom belajar jom,..;p

tyka;kau nak perli lah tu kann,..hee~

Atika Basiran said...

huhuuuii.. xde mkne nye lah nk perli .. sweet plak korang,, aku xde pon cmtu.. jelezz tawuuu .. :D

srikandi mie said...

ade lahh,..belom tiba mase kau je tuu,..;)