''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Sunday, January 23, 2011

its all about 10 january 2011!!

assalamualaikum semua,..;D

haha~~oke oke,..tak payah terkejut tengok tajuk entry tuh,..mie tau cite tu dah basi,..tapi still nak story gak,..tak kira tak kira,..!kena baca the whole entry,..!tak bace naty dye tak boley berak seminggu,..ahahahaa~~;)) 

kejam tak kejam tak,..?heee~~~

tade lahh,..suka aty kamu orang lahh,..tanak bace pi tekan button X yang merah merah tu,..!huhhh!

*tanak kawan!!*

http://www.emocutez.com

sesape yang maseh membace,..moh kita scroll ke bawah ye,..

 http://www.emocutez.com
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
tadaa~~


guess what,..?cepat teka ape dalam tuuuu,..!



my dear gemokk,..dye lah yang bagi tuu,..;) *ade ke orang lain yang nak bagi selain dye,..?ahahaa~*


psssttt pssttt,..orang gemok memang tak suka pandang camera,..;p


gembira gila belikan ayam besar besar,.padehal satu pon tak habess,..;p


mereka pon ade,..;) *sila jangan tanya kenapa saya sorang je pompuan ye,..*


orang gemok memang suka pose,..haha~


mie on my 9teen birthday,..;)


yeeahh,..!kamu dah lihat si dia,..!


thankx gemok,..;D

dah habes pasal pixca,..hehe~tak payah susah payah aku nak pi terang,..gambar kan boley discribe everything,..orang ramai salah paham pon berpunca dari sekeping gambar gak,..kan kan kan,..?*wink*lepas nie dah ade bantal pelok dah nak pelok tiap malam,..heee~~ tak mau jealous ye semua,..kalo nak gak pi mintak kat marka kamu orang,..haha~

genap sudah umo aku,..huu~but i'm still teen,..ulang ulang,..T.E.E.N. ye kawan kawan,..ahahhaaa~

http://www.emocutez.com

special thankx to my dear mum n dad,..tanpa mereka siapa lah kita,..ringkas tapi padat,.."happy birthday,..semoga bertambah taqwa,..salam sayang,.." tu doa mereka untuk mie,..;')

thankx to the rest yang wish birthday mie,..especially dhiya ate n azie,..siap wat entry for mie,..*tuan punya badan pon tak punctual macam tu,..ahahaha,..malu betoll,..!*

10 january 2011,..saya genap 19 tahun,..

http://www.emocutez.com

till then,..

assalamualaikum,..;)



p/s;thankx thankx thankx dear,..i do appreciate everything,..even sumtimes it reminds mie to,...that night,..the nightmare,..prove mie that i shouldn't remember anything,..even a piece,..prove mie that i'm wrong,..




5 comments:

lelakiJAHAT said...

so sweet

Amiey White said...

So sweet :D ♥

srikandi mie said...

lelaki jahat dan amiey;ehhh,..kamu orang berpakat nak bg comment yang same ye,..?;p

Alya Najiha said...

besaaarnyaaa teddy tu.
naaak jugaaak! :p

srikandi mie said...

heheheee~~pegi lah mintak dekat boyfie awakkk,..;p

mie bagi pinjam kejap boley lahh,.hee~