''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Wednesday, January 26, 2011

terlambat suda,..

assalamualaikum,..;) 

yuhuuu,..tak sangka petang nie aku ade hati nak update blog,..wakakakaa,..~ape macam dengan layout baru aku nie,..oke tak,..?haha~comel enn,..;p credit to azie pasal tutorial tu,..ahahaa,..;)) berkesan pulakk,..

sepetang yang mendung kat penang nie aku tade wat ape,..nak tido takut naty malam tak boley lelap sebab telebey tido,..nak wat homework tak bape nak ade mood pulakk,..lagi pon lepas asar nie,..so decide tok on9 sambil update blog,..sementara ade mase nie,..kalo dah busy,..nak jenguk kejap pon tak sempet,..ape lagi merepek meraban,..heee~

actually aku nak wat entry pasal award lahh,..dah lame dhiya bagi,..but baru sekarang ade mase nak story,..huu~~


naahhh,..nie lah award tuu,..huu~thankx dhiya,.!

before grab this,..i've to answer some questions,..huu~as usual lahh,..hehe~

my speech;

 speechh,..?adooii~aku bukan pakar sangat nak berucap nie,..ahhahaa~~;)) 
 
give tips in order for u n ur patrner have a long-lasting relationship;
 
hah?ahahhaaa~~nie nak gelak nie,..tips,..?huu~loyal trust love,..that's the most important lahh,..even in friendship,..

give 4 characteristics sumone yang kamu nak jadi soulmate kamu;

wahhhh,..nie bukan 4 je yang aku boley bagi,..44 pon boleyy,..haha~ahahaa~basic things,..agama keturunan harta n paras rupa,..i know him well,..;) *kot* hahaa~aku bukan nak guy yang hidung terletak macam shah rukh khan,..atau sekaya bill gates,..just dream bout sumone who can be my shoulder to cry on,..being my side in thick n thin,..simple kan,..?*wink*

have u found any doa pendekat jodoh n putus cinta?

pegi sinilah kalo nak tengokk,..heee~same je ngn yang bawah nie lahh,..;p

"andai dye milikku izinkan aku bersamanya,..
andai dye punya rasa cinta,..
biarlah cintanya terhadap PENCIPTA mengatasi cintanya terhadapku,..
andai dye merupakan sebahagian tulang rusukku,..
izinkan aku menghapus dukanya,..
andai dye tercipta untukku,..
biarkan aku titipkan kebahagiaan untuknya,..
tetapi,..
seandainya dye bukan milikku,..
damaikanlah hatiku dengan ketentuanMU,..
amin3x ya rabbal alamin~"

10 links of ny choices n why i choose them;
kamu
kamu
kamu
kamu
kamu
kamu
kamu
kamu
kamu
kamu
-noktah-

kenapa?sebab kamu je yang membace,..hehe~;)


siap suda entry nie,..tata~



2 comments:

Huda~ said...

harap dikuriakan jodoh yg baik kan?
soulmate yg terbaek hanya utk org yg terbaek :)

srikandi mie said...

insyaALLAH,..;)aminn,..~

hehe,..haaa,..awak kena grab award nie,..sebab awak je yang bace,..;p