''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Saturday, January 8, 2011

uni life

assalamualaikum,..;)

setelah sekian lama selepas tahun baru,..malam nie baru mie sempat nak update blog nie,..haha~terok gila lahh kan,..;p

hee~~everything going smoothly,..cuma ade lah jugak beberapa hal yang tak oke,..haha~jadual rombak sana sini,..maklom lahh,..batch yang paling hot ramai koottt,..tak penah penah penang amik intake tok civil sampai 700++ orang civil sahaja oke,..before nie 200 ke 300 orang je koott,..macam macam hal,..huu~~dgn p.a buat tak tau,..huu~payah payah,..

orang kate life kat uni lagi relax dari kat sekolah,..tapi bagi aku lagi payah ade,..haha~macam macam dugaan kotttt,..kau sanggup n tak sanggup je,..huu~

minggu nie tak banyak kelas,..maklom je la,..minggu first,..lec banyak briefing je,..30 minit sejam dah lepas balik..gila syokk la kann,..tapi next wekk memang kena get ready lahh,..kompem pack,..ade dak electric first day masok klas dah dapat assignment dahh,..hahahaa~~terbaiikk kan,..??;D
lecture phy 131 dah start dah,..perrghh,..pasal charges pulakk,..setakat nie oke lahh,..cuma lec tu ajar agak laju cket,..lec pompuan,..n muda lagi,..huu~~kagum gila ngn lec tu,..even for subject bel 260,..lec muda jugak,..pluss bestt gila,..!cara dye attract student tok suka bi sangat menarik,..dye nak test speaking kitorang by main game poision box,..she play the songs,..n when the song is stopped,..sape yang pegang box*bukan box actually,..;p* tu kena jawab soalan,..lepas tu tok test writing,..kitorang kena tulis love letter,..n love letter tu akan di baca randomly,..but of course without writing our name lahh kan,..kalo tak mau segann gila,..haha~

tu je lah kot tok aktiviti aku minggu nie,..memang lepas nie pon dah karang kot nak online,..heee~online bila perlu je,..;p

till then,..salam semua,..;)


p/s;mie rindu nak blogwalking,..!;(



2 comments: