''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Saturday, February 5, 2011

ohh sony psp kuu


assalamualaikum,..;)

al kisah tentang psp bukan gadjet kesayangan ku,..ahahaa~~sape nak tau ape itu psp,..?sila GOOGLE sendiri lahhh,..;p
psp stand for playstation portable,..alahh,..nak sonang cerita gadjet game yang kamu orang boley bawak sana sini lahh,..jangan bawak time nak pegi dating suda,..aku takot psp tu terhumban dalam longkang je,..hee~ TAPI kalo nak bawak gak silakan,..make sure kamu orang belikan satu tok cik boyfie or cik gurlie *<---macam nie ke,..?aku pon geli nak bace,..haha* kamu orang,..;D


aku sebenarnye tak bape paham apelah yang best sangat guna benda alah nie,..dah la kecik,..kalo main ps2 ps3 ade gak stik,..sedap lah jugak nak main game,..*aku layan game kereta je,..yg lain tak penah main ponn,..HAHA~*

kalo tanya aku lah kan,..aku benda nie tak tersenarai pon dalam list gadjet kegemarann,..tu aku lahh,..tak tau kamu orang macam mane,..hehe~lain orang lain taste,..kan?sape yang ade benda nie meh kongsi kat aku apesal kamu kamu suka sangat dengan psp,..boley,..?;)

boleyyhhh lahh,..sharing is loving meyhh,..haha~




p/s;adek aku dapat psp,..abah bagi,..aku jealous sebenarnye,..nak tumpang main pon tak reti,..-.-'' nak mintak DSLR kat abah melampau sangat pulakk,..HAHA~



7 comments:

Budak Giler Cadbury said...

nina pon tak reti main psp ni hee kuno la plak hahaha

lynn said...

psp same tak mcm gameboy ? dulu tyme drjh 6 slalu pnjm budak laki punye sbb nk maen felixthecat punye game . hehehe . dlm psp ade game sallysalon tak ? kalau ade msti best ! heheheeh

srikandi mie said...

nina;bukan nina sorang,..mie pon gituu,..;p

ate;game boy,..?memang tak lah kan kalo ko nak compare game boy tu dgn psp,..ahahahaa~~naty aku check ae,..ade tak sallysalon kau tuu,..haha~

bunga said...

bunga xreti..heee..

lelakiJAHAT said...

hahahaha...best la main...
psp ni berhantu skit..klu da main,,xpndai nak stop selagi btri x out of servce....hahaha

tungkaran hati.blogspot said...

blog marche ....! Votre blog est super.

srikandi mie said...

bunga;ahahaaa~~mie pon,..;p

shuk;tanak ah start men,..kang tak benti pulakk,..ehehhee~

tungkaran hati;macam mane nak vote?-.-''