''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Tuesday, February 22, 2011

sg sedim, kedah

assalamualaikum,..

alhamdulillah malam nie ALLAH bagi aku peluang tok update blog,..huu~~actually aku baru balik camping jpa aka jabatan pertahanan awam malaysia kat sungai sedim kedah,..terbaikkk,..!

sumpahh,..!sempoi gila aktiviti dorang,..paling syok flying fox lahh,..!pluss ada wat cara menyelamat merentas sungai, ascending & descending, jungle tracking n yang paling penting,..mandi sungai lahh,..!malam kebudayaan tu memang ade lah kan,..hehe
 
tak sempat lagi nak upload pic,..sume maseh ade dalam hp kesayangan,..haha~nak pakai dslr tu maseh dalam mimpi lagi,..;p
aku dah tak larat sebenarnye nie,..nie pon curi curi update lepas aku siapkan asgment,..study first,..dah settle baru aku on,..memang sekarang akan jarang on,..on pon jenguk jenguk macam tu je,..huu~~

minggu nie paling hectic,..bayangkan lahh banyak woo kena cover,..

23 feb 2011 
deadline asgment CITU
test ecg 
 
24 feb 2011
test math

26 feb 2011
test ecm

27 feb 2011
test phy

fuhhh,..berderet derrr,...!!doakan mie ae,..;)

assalam semua,..




p/s;gemok pon dah makin busy,..last sem lah katekan,..lepas nie kat s.alam pulakk,..ingat dear,..jarak bukan alasan untuk kita curang,..insyaALLAH,..;) already miss u,..



2 comments:

lelakiJAHAT said...

gudluck mie...

to cik abang gemuk..pasni jage mate n hati la...hehe

srikandi mie said...

hehee~~thankx shuk,..!;D

hahahaaa,..dye tak jage memang saje lah cari pasall,..;p