''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Thursday, March 31, 2011

dear myself,..

u've to remember by urself that everything gonna be fine if u just let it go,..

forget ur passed dear,..

forget the pain,..

forget the tears,..

forget everything,...

and stop stalking ur own folder,..

the old folder,..

or maybe u can just delete it,..

even u didnt have the strength,..

remember dear,..

ALLAH knows everything,..

the pain the hurt that u get maybe could bring u to the happiness,..

mie,..

ask urself,..

hear ur heart,..

and love him as long as he loves u,...

...................................................................................

that is what i had mention before,..

''saya akan sayang awak selagi awak sayang saya,..''



words by;

mie myself,..

noorhamidah binti edros








Wednesday, March 30, 2011

bongok

assalamualaikum,..

oke,..malam nie aku bukan nak mencarut sangat,..tapi sikit tu ade lah,..;D

sengal bengong,..!aku carut pon tak sampai nak sebut vavi,..kang mati nak kena samak pulak,..mane nak cekau tanah pagi pagi bute nie,..*oke aku memang tipu,..tak payah nak pecaye sangat lah kann,..*

entry tah ape ape,..sekadar melepaskan bengang bile dah penat susun jadual,..tu pn tak settle lagi,..TAK SETTLE,..ade nak tolong ke?

malas,..!dah pukul 2.50++,..esok klas pukul 8 PAGI,..nahh,..hebat kan,..?aku dah la LIAT nak bangun pagi,..alamat bermata panda lah aku esok,..pergghh,..bukan selaluu,..

huuu~~orang kate tak baik mengeluh,..tapi aku dah tak tahan dah nie,..fening palo denn,..

mau esok ade yang TAK pegi kelas,..haha~

alaaaa,..ecg je ponn,..

cehh,..belagakk,..mentang mentang subjek membaca,..so kira boley cover sendiri lah kan,..pluss lec pon tak kesah kalo kitorang nak sign attendance even kitorang tak datang,..

nahh,..!!

dah di bagi peluang sape yang nak tolak tuah kan,..??

HAHA~memang sayang sangat lah kan aku dengan en badrul aka lec ecg aku tuuu,..~~

oke,..aku lapar,..!jom makan megi,..;D

nyte kamu kamu kamu,..!










Thursday, March 24, 2011

18th march 2011

................................................................

i miss him,..

yess,..

him,..

it suppose to be our 4th anniversary,..

or maybe just 2nd anniversary,..

on 18 th march 2011,..

sorry coz i'm not dedicating this to you on the exact day n time,..

heppy anniversary dear,..

may ALLAH bless our relationship,..

amin~

..................................................................................................................................




Tuesday, March 15, 2011

orang selalu tanya,..

macam mana kau boley sabar dengan dia ae,..?

jawapan aku simple,..

selagi aku sayang dia,..

selagi aku tak bertepuk sebelah tangan,..

selagi itu aku pertahankan hubungan aku dan dia,..

..............................................................................................

orang lain tak kan tau apa yang kita rasa,..

orang lain tak kan rasa luka yang ada,..

orang lain tak kan dapat sembuhkan parut didada,..

dan mereka tak kan mampu mengubat hati yang lara,..

kerana itu mereka tak kan mampu berkata apa,..

walau bisa mempersoal mengapa mengapa dan mengapa,..

.........................................

kau akan rasa apa yang aku rasa bila kau hilang dia,..

.................

aku sayang dia,..

sampai bila bila,..

..............................................................





somewhere in penang

assamualaikum,..

what a hectic life,..fuu~this is what we call the phase of student life,..naty dah jadi adult,..lain pulak cara hidupnya,..kan,..?

aku memang dah tak banyak masa nak spend tok blog,..sumpah,..memang sangat sangat limited masa aku,..dah penat seharian bertungkus lumus dalam kelas,..ade masa lapang aku lebih rela tido dari on9,..haha~nak jumpa facebook,..?blog,..?memang dalam mimpi je lahh,..mood menulis makin lama makin pudar,..aku banyak merepek meraban ade lahh,..haha~

naseb bek tak terpikir lagi nak closed je blog nie,..tu akan jadi kalo aku betul betul tak boley bagi comitment lah,..;p

btw,..last saturday aku ngedate dengan gemok,..haha~syok,..dari pagi sampai malam,..dah lame kot tak macam tu,..huu~even aku penat pluss i got my period pain,..pergghh,..rase nak tercabut kaki jalan dengan dye nie,..tapi for the rest of the day,..i feel very satisfied,..thankx dear,.,<3 ;)

lets those pixca tells u,..






he's talking nonsense,..haha~ 







haha makin gemok,..;p










and many others,..tak larat nak upload dahh,..ahahaha,..;))


p/s;counting the day,..pssstt,..i miss u,..



Monday, March 14, 2011

even facebook didnt remind mie,..yess i know myself,..

and 

i'm counting down to our lovely day,..



Wednesday, March 2, 2011

semua tentang cinta!

assalamualaikum,..;)

alhamdulillah malam nie aku sempat gak menjengah blog,..huu~~banyak benda woo aku tertinggal,..!especially ketinggalan jauh pasal BTO,..they all dah ade blogspot tau,..!kalo dulu cuma page n group je,..cayalahh BTO,..!;DD

sedar tak sedat dah masok bulan 3 pon,..fuuu~tengok je la hasel karya merepek aku bulan 2 tuu,..sikit gila kottt,..;( 

semua gara gara busy busy busy,..!last week test sana sini,..baru minggu nie dapat bernafas dengan lega cket,..haha~yeahh,..!minggu nie aku nak balik selangor,..yahooo!last balik umah masa cina raya dulu,..hee~tak sabar nak balik,..dah agak homesick lah jugak,..;p

haaa,..!before aku lupa,..aku nak share link ngn kamu orang nie,..tadi boring boring aku pi la melepak sana sini,..tiba tiba aku terjumpaaa,.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v


haha~nak tau ape,..?pi click lahh,..!tak rugi woooo~~

n of course ikot tajuk lahh,..BTO aka blogger tercinta,..web nie pon pasal cinta,..!<3



p/s;spread ur love,..!



Tuesday, March 1, 2011

ini untuk awak

ya,..awak lahh gemok,..!



"...YA ALLAH YA TUHANKU,..


buangkan kegusaran yang bertapak di hatiku,..

lenyapkan bayangan silam yang menghantuiku,..

sesungguhnya aku menyayangi dirinya dengan sepenuh hatiku,..

agar aku dan dia bisa bersatu di alamMU,..."


AMIN AMIN AMIN YA RABBAL ALAMIN,..