''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Wednesday, March 30, 2011

bongok

assalamualaikum,..

oke,..malam nie aku bukan nak mencarut sangat,..tapi sikit tu ade lah,..;D

sengal bengong,..!aku carut pon tak sampai nak sebut vavi,..kang mati nak kena samak pulak,..mane nak cekau tanah pagi pagi bute nie,..*oke aku memang tipu,..tak payah nak pecaye sangat lah kann,..*

entry tah ape ape,..sekadar melepaskan bengang bile dah penat susun jadual,..tu pn tak settle lagi,..TAK SETTLE,..ade nak tolong ke?

malas,..!dah pukul 2.50++,..esok klas pukul 8 PAGI,..nahh,..hebat kan,..?aku dah la LIAT nak bangun pagi,..alamat bermata panda lah aku esok,..pergghh,..bukan selaluu,..

huuu~~orang kate tak baik mengeluh,..tapi aku dah tak tahan dah nie,..fening palo denn,..

mau esok ade yang TAK pegi kelas,..haha~

alaaaa,..ecg je ponn,..

cehh,..belagakk,..mentang mentang subjek membaca,..so kira boley cover sendiri lah kan,..pluss lec pon tak kesah kalo kitorang nak sign attendance even kitorang tak datang,..

nahh,..!!

dah di bagi peluang sape yang nak tolak tuah kan,..??

HAHA~memang sayang sangat lah kan aku dengan en badrul aka lec ecg aku tuuu,..~~

oke,..aku lapar,..!jom makan megi,..;D

nyte kamu kamu kamu,..!










No comments: