''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Tuesday, March 15, 2011

somewhere in penang

assamualaikum,..

what a hectic life,..fuu~this is what we call the phase of student life,..naty dah jadi adult,..lain pulak cara hidupnya,..kan,..?

aku memang dah tak banyak masa nak spend tok blog,..sumpah,..memang sangat sangat limited masa aku,..dah penat seharian bertungkus lumus dalam kelas,..ade masa lapang aku lebih rela tido dari on9,..haha~nak jumpa facebook,..?blog,..?memang dalam mimpi je lahh,..mood menulis makin lama makin pudar,..aku banyak merepek meraban ade lahh,..haha~

naseb bek tak terpikir lagi nak closed je blog nie,..tu akan jadi kalo aku betul betul tak boley bagi comitment lah,..;p

btw,..last saturday aku ngedate dengan gemok,..haha~syok,..dari pagi sampai malam,..dah lame kot tak macam tu,..huu~even aku penat pluss i got my period pain,..pergghh,..rase nak tercabut kaki jalan dengan dye nie,..tapi for the rest of the day,..i feel very satisfied,..thankx dear,.,<3 ;)

lets those pixca tells u,..






he's talking nonsense,..haha~ 







haha makin gemok,..;p










and many others,..tak larat nak upload dahh,..ahahaha,..;))


p/s;counting the day,..pssstt,..i miss u,..



No comments: