''...ALLAH tak akan menguji hambaNYA andai dia tak mampu untuk di uji,..kata kata ini aku pegang apabila aku nenghadapi sebarang dugaan dan ujian dariNYA,..semoga kata kata ini turut menjadi inspirasi kepada orang lain,..AMIN~...''

link link,..!shaya terjah,..!

hulubalang

nuffnag

Saturday, May 21, 2011

lame kan tak usik?

assalamualaikum,..

perghh,..memang lame sangat aku tak usik blog nie,..

last entry bertarikh 1 april 2011,..dan sekarang merangkap hari nie,..21 mei 2011,..hehe 

sebab musabab aku hilang kan diri,..?

tade sebab,..cume mula malas nak update hari hari,..cehh,..nie bukan malas nak update hari hari,..minggu minggu pon malas,..;p

cume aku nak buat blog nie more secretive,..means,..tak semua kegiatan hidup aku akan diceritakan kat sini,..since someone told mie that i should make it more secret,..and i think that would be pleasure to mie n him especially,..;)

actually dulu tu stop kejap sebab nak final,..so my time mostly focus on study study n stado,..HAHA~

nie dah nak habes cuti sem pon,..haha tengah menanti result je,..huhh,..cuak jugak lahhhh,..minggu depan dah masok sem baru,..sem baru azam pon baru,..pray for mie,..!!;)

*yo lah tu*

btw,..start nex sem aku kena lebih berdikari,..sume gara gara junior,..!ishh,..tak suke betol,..

di sebabkan intake june dah masok,..yg seramai 4100++ tuu,..menyebabkan kepadatan penduduk uitm penang semakin serius,.hal itu jugak menyebabkan aku dan kengkawan yag lain tercampak keluar,..

means kitorang tak dapat kolej,..urrghhh,..!mmg sh*t lah jugak kan,..kononye most gurl tetap akan dapat kolej n sang teruna yg duduk umah sewa,..

buttt,..janji 0 je sume tuu,..huhhh~naseb aku dengan kengkawan amik tindakan bijak lah jugak akhir sem hari tu,..kitorang decide tok spare umah sewa,..n at last,..memang kena stay pon dekat umah tu,..huu~~untung lah kau junior juniorr,...


till then,

assalam,..




p/s;kena berdikari sebab gemok dah tade sem depan,..dye dah habes dip,..;'(
p/s 2;start sem depan kena ikat perottt,..huwaa,..;''((